Abbott COVID-19 Panbio diagnostische sneltest

Maak gemakkelijk een afspraak voor een Corona (Covid-19-) sneltest, wij gebruiken een officieel goedgekeurde sneltest door het ministerie van Volksgezondheid, welzijn en sport. Deze sneltest, de Abbott COVID-19 Panbio is een diagnostische sneltest dat gebruikt kan worden als hulpmiddel bij de diagnose van Corona.

Deze RIVM goedgekeurde test stelt ons in staat om razendsnel te testen of iemand het COVID-19 virus bij zich draagt. Binnen 15 minuten heeft u de uitslag. De Abbot sneltest is door het OMT gevalideerd en worden door het OMT geadviseerd als geschikt en betrouwbaar. De test met neusswap wordt afgenomen door een getrainde zorgprofessional.

De kosten voor een corona (COVID-19) sneltest bedragen 59,99,- incl. btw per test.

Let op: er zijn op moment veel niet gevalideerde sneltesten in omloop, deze testen zijn niet betrouwbaar.

Gaat u op reis?

Let op: de testuitslag van de door het RIVM goedgekeurde  Abbott PANBIO™ COVID-19 Ag Rapid Test kan niet voor elk land gebruikt worden als bewijs van negatieve test. Sommige landen vereisen hiervoor een PCR test. Coronatest-Barendrecht geeft alleen de uitslag van de afgenomen test op het document en neemt geen verantwoordelijkheid voor de geldigheid hiervan als reisdocument. Bekijk daarom goed welke test u nodig heeft voor uw reis. 

Coronatest Barendrecht

Hoe werkt een corona (COVID-19) test in Barendrecht?

De Abbott COVID-19 Panbio is een diagnostische sneltest die gebruikt kan worden als hulpmiddel bij de diagnose van SARS-CoV-2-infectie. Deze COVID-19 antigeensneltesten tonen de actuele aanwezigheid van het coronavirus, doordat deze specifieke eiwitten van het Sars-Cov-2 virus kunnen detecteren. De sneltest wordt afgenomen middels een uitstrijkje van het neus en/of keelslijmvlies.

Eigenschappen Abbott COVID-19 sneltest

Officieel goedgekeurd door ministerie van Volksgezondheid, welzijn en sport

15-20 minuten antigen-sneltest

CE-markering

Sensitiviteit: 93,3% Specificiteit: 99,4%

Succesvol getest

Nasofaryngeale swab (neus)

 

Afspraak

Het is enkel mogelijk om online een afspraak te maken en vooraf via de website te betalen. 

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 14:30 en zaterdag van 8:30 tot 14:30.

Waar zitten wij

Handelscentrum ZHZ 40a, 2991 LD Barendrecht (loods 38 barendrecht)